Indash Teyp Nedir? Açılır Ekran Teyp Hakkında Merak Edilenler

15-12-2023 11:42
Indash Teyp Nedir? Açılır Ekran Teyp Hakkında Merak Edilenler

Indash teyp modelleri, arabanızın ses ve görüntü sistemlerinde kullanılabilen multimedya aracıdır. Eski model araçlarda ve teyp yeri bulunan otomobillerde indash teyp kullanılabilir. GPS, müzik çalar, konuşma gibi birçok özellikten faydalanmak için arabanızı özelleştirebilirsiniz. Teyp bölümünde geniş bir ekranın olması güvenli sürüşü ve dikkatinizi yola vermenizi sağlar. 

Oto araç aksesuarı üreten firmaların geliştirdiği ürünler sayesinde arabanızda olmayan birçok fonksiyonu kullanmaya başlayabilirsiniz. Teyp ve radyo girişi bulunan arabanıza açılır ekran teyp takarak ses ve görüntü sisteminde iyileştirmeler yapabilirsiniz. 

Indash Teyp Nedir?

Indash teyp eski tip araçların teyp bölümüne takılan ve açılır ekranıyla birçok özelliği kullanmanızı sağlayan multimedya aracıdır. Teyp bölümüne kolaylıkla takılabilen bu cihazların açılır ekranı bulunur ve bu ekranlar 6.2 ve 7 inç boyutundadır. 

Müzik dinlerken videoları oynatabilir, bluetooth bağlantısı sayesinde telefonunuzu bağlayabilir ve GPS gibi ekrana ihtiyaç duyan uygulamaları kolaylıkla kullanabilirsiniz. Açılır ekranı olmayan bir teyp modeli tercih ettiğinizde ön konsolda uygun yer yoksa bunun montajı maliyetli olacaktır. Eski model araçlarda multimedya özelliklerini, ses ve görüntü avantajlarını kaçırmamak için indash teyp modellerini tercih edebilirsiniz. 

Bluetooth bağlantısı, AUX ve USB girişlerinin bulunması telefonla kolayca bağlantı yapmanızı sağlar. Yolculuk esnasında çağrılarınızı ve mesajlarınızı kolayca görebilir ve Android işletim sistemi sayesinde telefondaki özelliklerin çoğunu kullanabilirsiniz. Indash oto teyp modelleri, navigasyon özelliği sayesinde kolayca yolları bulmanızı sağlarken yolculuk esnasında telefonla uğraşmadan güvenli yolculuk yapmanızı sağlar. 

Indash Teyp İle Double Teyp Arasındaki Fark Nedir?

Otomobillerin ses ve görüntü sistemleri zamanla eskiyebilir ve yüksek verim sağlayamaz. Güncel teknolojileri kullanmak ve aracınızı daha modern hale getirmek için indash teyp ve double teyp seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Kararsız kaldıysanız bu iki model arasındaki farkları sizlere açıklayalım.

Indash oto teyp modeli mono bir sistemdir ve eski tip teyp yuvaları için uygundur. Double teyp modelleri ise adından da anlaşılacağı gibi ekranı çift teyp boyutundadır. 

Aracınızda teyp yuvası varsa double teyp için uygun yer açmak için masraf yapmanız gerekir. Açılır teyp modelleri double teyp modellerine göre daha uygun fiyatlıdır ve kolaylıkla montaj edilebilir.

İki cihazda da geniş ekran bulunur ve bu sayede ses ve görüntü sistemini iyileştirir. USB, AUX ve Bluetooth bağlantılarıyla video ve müziklerinizi oynatabilir, navigasyon, park kamerası gibi sürüşü kolaylaştıran özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Çağrılarınızı ve mesajlarınızı kolayca yönlendirebilir ve yanıtlayabilirsiniz. Geniş ekranı olan bu iki cihaz sayesinde trafiği ve kendinizi güvende tutabilirsiniz.  

Neden Indash Teyp Seçmeliyim?

Gelişen teknoloji sayesinde ses sistemi üreten Pioneer, Roadstar gibi firmalar aracınızı modernleştirmek için yeni teyp modelleri üretmektedir. Aracınızın ses ve görüntü sistemlerini en verimli şekilde kullanmak ve keyifli yolculuk yapmak için indash teyp modellerini tercih edebilirsiniz.

Özellikle aracınızın modeli düşükse ve tek bir teyp yuvası varsa açılır ekrana sahip modelleri kullanarak daha fazla özellikten faydalanabilirsiniz.

Telefon ve tabletinizi bluetooth, Aux kablosu ile bağlayabilir ya da USB’ye attığınız müzik ve videoları kolaylıkla oynatabilirsiniz. 

Yolculuk yaparken müzik dinlemeden yapamıyorsanız, ses sisteminizin ekolayzırını, bas düzeyini manuel olarak ekrandan ayarlayabilirsiniz. 

Navigasyon özelliği sayesinde geniş ekrandan aradığınız adresi kolaylıkla bulabilir ve sürekli olarak telefona bakmak zorunda kalmazsınız. Aracınızın ve sizin güvenliğiniz için oldukça iyi bir özelliktir.

Aracınızın arka kamerasını ekrana aktarabilir ve trafiğin yoğun olduğu yerlerde kolayca park edebilirsiniz.

İndash teyp modellerine mağazamızda ulaşabilirsiniz. Araç içi ses ve görüntü sistemleri için daha fazla bilgiye blog içeriklerimizden ulaşabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Kaynak: https://www.digicomshop.com/indash-teyp-nedir

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.